De-a lungul deceniilor, am decis să separăm activitatea pe mai multe linii de business, ancorând-o totuși la un stil de management și valori comune. Au rezultat în grupul nostru structuri cu personalitate juridică specializate în distribuție, producție, retail, HoReCa etc.

În prezent ne desfășurăm operațiunile astfel:

AMIGO & INTERCOST S.R.L.

Este compania noastră de distribuție, ”motorul” grupului și totodată cea mai mare dintre entitățile noastre, activând în șase județe: Harghita, Covasna, Brașov, Neamț, Bacău, Alba. Cea mai eficientă și dragă ”armată” de reprezentanți de vânzări pe care o cunoaștem.

AMIGO S.R.L.

Este fabrica noastră de băuturi alcoolice, situată în Miercurea Ciuc, ramură desprinsă din structura originală (fondată în 1992) după fuziunea Amigo și Intercost în 2000. Specialități secuiești, tărie cu caracter, întrupând fructe și plante alpine.

HARGHITA RETAIL S.R.L.

Este rețeaua noastră de supermarketuri (denumite Amigo) din județele Harghita și Covasna, ce oferă un sortiment bogat și o experiență prietenoasă de cumpărături, în proximitatea clienților. Diversitate pe rafturi, amabilitate și confort.

CASA HARGHITA

(parte din Amigo & Intercost S.R.L.)

Centrul nostru de evenimente din Miercurea Ciuc, unde le suntem alături acelora care ne aleg pentru momente dragi din viața lor, oferind cu profesionalism și bucurie, într-o ambianță elegantă, specialități atent preparate și clipe memorabile. Atmosferă harghiteană, gusturi rafinate.

HARGHITA SERVICE S.R.L.

Service-ul nostru auto din Miercurea Ciuc, înființat cu scopul de a deservi inițial nevoile interne ale grupului, ulterior deschis și clienților externi. Promptitudine la prețuri scăzute.

O parte din asociații Amigo Group dețin și:

INTERCOST S.A.

Înființată în 1994, societatea pe acțiuni reprezintă o entitate separată față de cea care s-a unit cu Amigo în 2000. Având sediul în Odorheiu Secuiesc, conduce în top profit al firmelor din județul Harghita, domeniul 4617: Intermedieri în comerțul cu produse alimentare, băuturi și tutun. Profesionalism, seriozitate, flexibilitate.

LACTIS

Compania noastră de prelucrare a produselor lactate din Odorheiu Secuiesc, înfiinţată în 1994, al cărei obiectiv pe termen lung este dezvoltarea gamei de produse ecologice şi ocuparea poziţiei de lider pe acest segment de piaţă pe plan regional. Natural şi sănătos, gust montan curat, din Harghita.

TIMIAN

Mica noastră ”fabrică” de brânzeturi artizanale din lapte de capră; lângă ea, ferma de capre fericite și o pensiune elegantă în spiritul locului, imediat lângă Miercurea Ciuc. Aromă delicată din munți, sănătate și povești din inima laptelui.

CATLINE ADS

Agenția noastră de advertising în Miercurea Ciuc, specializată în producție de materiale publicitare, design grafic și comunicare. Soluții eficiente de advertising la costuri rezonabile, pentru clienți mari și mici. Flexibilitate, prospețime și zâmbete creative.