Obișnuim să ne reflectăm rezultatele în gradul de satisfacție al celor cu care colaborăm. Ei reprezintă domenii diverse, de la producători care ne oferă pe termen lung încrederea lor pentru distribuția produselor proprii – companii locale sau corporații de referință, până la cunoscuți importatori,care ne încredințează portofoliile lor, sau mari distribuitori din domeniile noastre de interes.

Aparent ușor eterogeni, partenerii noștri au totuși un element invariabil comun: bucuria colaborării. Satisfacția rezultatelor generate de încrederea pe care ne-o acordă în piață ne determină constant să-i considerăm mai mult decât parteneri de business: ei ne-au devenit de-a lungul timpului prieteni, alături de care construim și dezvoltăm continuu.

Vi-i prezentăm în cele ce urmează, subliniind faptul că exemplificarea are caracter pur enumerativ – obișnuim să evităm ierarhizările, pentru că fiecare colaborator este important în parteneriatele noastre; ne place să credem că toți se bucură de aceeași atenție din partea noastră și beneficiază de aceleași rezultate notabile.

Așadar, aceștia sunt cei care ne însoțesc, onorându-ne:

UNII DINTRE PARTENERII–FURNIZORI:

UNELE DINTRE REȚELELE PARTENERE:

________________________________________________________________________________________________________________________________________