Amigo & Intercost este un organism de distribuție cu 700 de inimi în fața cărora ne înclinăm respectuos.

Punem la dispoziție un portofoliu complet de servicii de distribuție, logistice, de vânzare și de mercantizare în domeniul comerțului cu băuturi, tutun și produse alimentare. Experiența noastră de peste un sfert de secol este reflectată în dezvoltarea continuă și în diversificarea distribuției. Oferim constant exemple de bună practică și considerăm că punctele noastre forte sunt experiența, portofoliul divers, securitatea financiară, structura stabilă și, mai presus de toate, integritatea cu care acționăm.

Ne desfășurăm activitatea în următoarele puncte de lucru:
– Miercurea Ciuc
– Odorheiu Secuiesc
– Joseni
– Cristuru Secuiesc
– Sfântu Gheorghe
– Brașov (Cristian)
– Făgăraș
– Piatra Neamț
– Alba Iulia
– Bacău

Există facilități de depozitare în cadrul fiecărui punct de lucru. Fiecare depozit oferă celor interesați posibilitatea de achiziționare directă en gros a mărfii. Total arie depozite proprii: peste 25,000 m2. Total arie depozite închiriate: peste 6,000 m2.

Planificăm să ne extindem activitatea în mod constant, lărgind atât portofoliul de produse, cât și aria de activare – pe scurt, cucerind noi piețe. Această strategie este implementată în principal prin intermediul Departamentului de Vânzări, care este o Forță în sine. Format din 151 reprezentanți de vânzări, 16 supervizori, 3 directori de vânzări și un director comercial, conține în structura sa 6 divizii Pre Sales și o divizie Van Sales. Calitatea echipei este cea care ne asigură succesul – de-a lungul timpului, am făcut o prioritate din a recompensa performanțele înalte, astfel încât oamenii noștri de vânzări să aibă mereu în vedere ceea ce este important: a inspira încredere în piață, având încredere în ei înșiși.

Suntem bucuroși să colaborăm cu peste 100 de parteneri-furnizori și peste 7,000 de parteneri-clienți (56% Retail, 43% HoReCa, 1% En Gros), având peste 10,000 de produse în portofoliu, care aduc o cifră de afaceri lunară de aproximativ 10 milioane euro.

Avem spirit tânăr. Vârsta medie în companie este 29 ani. Alegem numeroase ocazii să acordăm pesonalului Amigo & Intercost training profesional eficient și îi oferim oportunitatea de a-și clădi o carieră în companie, bazată pe evaluarea performanțelor și pe nevoile proprii de a evolua.

Flota noastră auto cuprinde peste 360 de mașini proprii. Investim constant în parcul auto, în extinderea și modernizarea depozitelor. Vom continua această direcție investițională, dezvoltând nu doar Amigo & Intercost, ci și comunitatea în sânul căreia ne conducem operațiunile.

Prin urmare, ne preocupă activele companiei, recunoaștem; însă de departe cea mai importantă resursă pe care o avem sunt Oamenii. Doar împreună putem construi, dezvolta, implementa. Oamenii noștri sunt cei care au poziționat compania în topul domeniului de activitate, constant, prin muncă adevărată, cu dedicare, loialitate și seriozitate.
Lor le adresăm considerația noastră, lor le dedicăm fiecare victorie: oamenilor noștri, acelora prin care Amigo & Intercost face cinste din 1992.

________________________

DATE GENERALE

Denumire entitate: Amigo & Intercost
Tip entitate: societate cu răspundere limitată (S.R.L.)
Tip de proprietate: privată
Număr de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului: J19/175/2000
Cod de Înregistrare Fiscală: 13131768
Atribut fiscal: RO
Cod CAEN: 4639 Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun
Sediu social: Str. Lemnarilor, Nr. 1A, Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita
Adrese de corespondență:
– Str. Lemnarilor, Nr. 1A, Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita
– Str. Vânătorilor, Nr. 9, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita
Administrator: József Biró

Alba Iulia
Șoseaua de centură, nr. 100
Alba Iulia, jud. Alba
+40-744.283.993

Bacău
Str. Tolstoi, nr. 10
Bacău, jud. Bacău
+40-751.368.726

Cristian
Str. Cristianului FN
Brașov, jud. Brașov
+40-751.140.081 

Cristuru Secuiesc
Str. Gării, nr. 12
Cristuru Secuiesc, jud. Harghita
+40-745.345.075

Făgăraș
Str. Negoiu, nr. 134
Făgăraș, jud. Brașov
+40-751.140.085

Joseni
Str. Principală, nr. 1
Joseni, jud. Harghita
+40-744.564.335

Miercurea Ciuc
Str. Vânătorilor, nr. 9
Miercurea Ciuc, jud. Harghita
+40-744.899.793

Odorheiu Secuiesc
Str. Lemnarilor, nr. 1/A
Odorheiu Secuiesc, Harghita
+40-745.345.075

Piatra Neamț
Str. General Nicolae Dăscălescu, nr. 387
Piatra Neamț, jud. Neamț
+40-751.113.071

Sfântu Gheorghe
Str. Constructorilor, nr. 13
Sfântu Gheorghe, jud. Covasna
+40-724.234.143

Distincții, titluri, diplome

Preferăm să credem că eforturile și conduita noastră de business sunt evaluate permanent de partenerii și consumatorii noștri, iar recunoașterea lor constă în atitudini apreciative, în stabilirea unor colaborări pe termen lung, într-o continuă relație win-win-win.

Totuși, admitem că ne simțim flatați când ne este acordat un nou premiu. Ceea ce se întâmplă atât de des, încât pereții ne-au devenit adevărate ”panoplii”.
Astfel, ocupăm constant, anual, poziții pe podium în categoria/ domeniul în care activăm, în clasamente de genul Topul Național al Firmelor Private din România, Top Profit România, Topul Firmelor din Județul Harghita etc, distincțiile fiindu-ne acordate de entități precum Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Camera de Comerț și Industrie Harghita ș.a.

Vă mulțumim pentru toate modurile în care ați ales și veți alege să vă manifestați prețuirea pentru activitatea noastră.
Ne declarăm onorați și ne angajăm să vă merităm în continuare distincțiile, în rame sau doar în strângeri de mână.