Termeni și condiții de utilizare a site-ului

I. Despre noi
Serviciul https://www.amigointercost.ro/ este oferit de S.C. Amigo & Intercost S.R.L.  cu sediul in Odorheiu Secuiesc Str. Lemnarilor, Nr. 1/A  inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J19/175 /2000, avand cod unic de inregistrare RO13131768, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Str. Vânătorilor, Nr. 9, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita.
Prin e-mail la urmatoarea adresa: office@amigointercost.ro – pentru intrebari referitoare la activitatea noastra, pentru initiere colaborari si parteneriate etc.
Prin telefon la numarul: +40-266-317.076
Prin fax la numarul: +40-266-317.077

II. Despre www.amigointercost.ro

www.amigointercost.ro, denumit in continuare Site-ul, este un serviciu electronic care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a se informa privind activitatea Societatii, prin navigare pe paginile Site-ului, sau de a interactiona cu Societatea pe paginile unde acest lucru este permis tehnic (Exemplu: paginile Cariere, Contact etc).

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.amigointercost.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.amigointercost.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.amigointercost.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.amigointercost.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.amigointercost.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.amigointercost.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Interactiunea cu Site-ul – in paginile unde aceasta este posibila – presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si conditiilor de utilizare a www.amigointercost.ro. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.amigointercost.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate pe Site, in paginile care ofera posibilitatea interactiunii (exemplu: Cariere).
www.amigointercost.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, la propria sa discretie.

V. Datele personale
Prin transmiterea de CV-uri către Societate prin intermediul paginii Cariere, veți transmite implicit o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. in vederea stabilirii unui eventual interviu de angajare în cadrul Societatii. Prin trimiterea CV-urilor, va declarati acordul cu privire la folosirea acestora in scopul in care a fost efectuata transmiterea lor, cu protejarea intimitatii dvs.

VI. Comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de  spam. In vederea postarii de comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.amigointercost.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.amigointercost.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.amigointercost.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.amigointercost.ro.
www.amigointercost.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.amigointercost.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.amigointercost.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

VII. Forta majora
www.amigointercost.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.amigointercost.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.amigointercost.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.amigointercost.ro, lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.amigointercost.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

VIII. Publicitatea
www.amigointercost.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.amigointercost.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestuia va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

IX. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.amigointercost.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office[at]amigointercost.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Contact din prezentul contract.

X. Legislatia aplicabila
Termenii si conditiile www.amigointercost.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Amigo & Intercost S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc. 

XI. Prezentarea datelor
S.C. Amigo & Intercost S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor prezente pe site-ul www.amigointercost.ro, fara o instiintare prealabila. Datele prezente pe site-ul www.amigointercost.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.amigointercost.ro au caracter informativ.