Home » Blog » SEKLER’S

SEKLER’S

SEMN SĂ FII DEMN

Deși contextul complicat al pandemiei a afectat indiscutabil situația economică la nivel național, Amigo a continuat proiectele de investiții anterior setate și a folosit această perioadă pentru dezvoltarea portofoliului atât prin rebranding, cât și prin noi game de produse.

Astfel, imaginea Sekler’s a primit un plus de strălucire notabil. Calitatea și rețeta produselor au rămas identice, singura modificare fiind cea aplicată ambalajului individual: etichete, sticle și dopuri noi.
Practic, spiritul secuiesc a rămas la fel de intens ca întotdeauna, dar are acum strălucirea pe care o merită.

Prin Sekler’s, producătorul reamintește importanța valorilor tradiționale, într-o lume în care demnitatea este poate mai prețioasă decât oricând:

În Harghita, între munți, prețuim moștenirile. Ne-a fost transmis din generație în generație respectul pentru lucrurile făcute cu suflet și responsabilitate, iar acum este rândul nostru să dăm mai departe valorile moștenite. ”Fii spirit puternic, demnitatea ține o viață, mult după ce alte lucruri se vor dovedi fără rost!”, așa ne-au învățat bunii noștri.

SEKLER’S. SEMN SĂ FII DEMN.
_____________

De peste un sfert de secol, Amigo transpune în formă lichidă poveștile dintre munți: apă curată, plante și fructe alpine, arome savuroase ce îmblânzesc tăria alcoolului. Amigo – Tărie din Ardeal