Home » Blog » Unicum Barista

Unicum Barista

Începem toamna cu vești bune: mult-așteptatul Unicum Barista este acum disponibil și în România! Lichior de plante Unicum maturat în butoaie de stejar, cu infuzie și distilat din peste 40 de plante și condimente, și cafea Arabica, Unicum Barista promite experiențe savuroase, unice.

Partenerul nostru, Zwack Unicum, ne povestește despre cum a luat naștere Unicum Barista:

”Ca rezultat a aproape trei ani de dezvoltare, în noiembrie 2020 am prezentat publicului cel mai nou membru al familiei Unicum: Unicum Barista.

Atât consumul de lichior de plante, cât și cel de cafea au o istorie de secole în multe țări europene, inclusiv în Ungaria. Aceste două tradiții sunt combinate în mod inovativ de Unicum Barista, ale cărui ingrediente principale sunt Unicum și cafea Arabica 100%. Băutura își dobândește caracterul final prin maturare în butoaie de stejar.

Este o mare bucurie pentru noi să putem prezenta, cu prilejul lansării Unicum Barista, o asemenea etapă de dezvoltare, importantă atât în viața Zwack Unicum, cât și în istoria internă a producției de lichior și cafea. Am parcurs un drum lung în ultimii ani pentru a crea o băutură specială care să reflecte fidel tradițiile maghiare ale acestor două zone, cu toate elementele lor, a declarat Sándor Zwack, președintele Consiliului de Administrație Zwack Unicum.”

Gustă și tu Unicum Barista, comandă aici!