Home » Blog » TRANSILVANICUM

TRANSILVANICUM

HUNTER’S SPIRIT – TRADITIONAL TRANSYLVANIAN HERB LIQUEUR

Încheiem 2021 cu vești bune despre un nou rebranding în cadrul portofoliului Amigo.
De această dată, Transilvanicum este cel a cărui imagine s-a aliniat noii direcții vizuale Amigo; calitatea, respectiv rețeta băuturii vânătorești din Transilvania au rămas identice, nu a fost operată nicio schimbare în acest sens; singura modificare este cea aplicată packaging-ului: design nou pentru etichete și dopuri, precum și noi modele de sticle.

Clasicul Transilvanicum vorbește acum elegant despre natura din Ardeal consumatorilor autohtoni sau turiștilor, mai ales celor iubitori de Transilvania și de lichioruri din plante. Digestiv aromat, vânătoresc, de tradiție, Transilvanicum știe tainele munților și le transmite savuros acelora care îi devin prieteni. Păduri, stânci, izvoare, înfruntări, victorii – toate poartă aroma sa de condimente și ierburi. Distinct, puternic, tradițional: categoric, Transilvanicum.

SPIRIT VÂNĂTORESC – LICHIOR DE PLANTE TRADIȚIONAL DIN TRANSILVANIA
_____________

De peste un sfert de secol, Amigo transpune în formă lichidă poveștile dintre munți: apă curată, plante și fructe alpine, arome savuroase ce îmblânzesc tăria alcoolului. Amigo – Tărie din Ardeal