Home » Blog » Stop COVID-19

Stop COVID-19

Amigo & Intercost a implementat și respectă cu strictețe măsurile de protecție împotriva infectării cu COVID-19, transmise de autorități, pentru asigurarea securității și protecția sănătății angajaților săi, aspecte care reprezintă prioritatea principală mai ales în această perioadă.

Societatea noastră depune toate eforturile pentru prevenirea riscurilor profesionale, atât prin limitarea întâlnirilor directe între salariați, cât și prin monitorizarea respectării măsurilor de igienă și protecție.

Au fost aduse la cunoștința tuturor angajaților și prelucrate cu aceștia regulile de conduită în vederea limitării răspândirii noului coronavirus, reguli explicate atât verbal, cât și prin afișe și e-mail-uri.

De asemenea, au fost distribuite măști, mănuși și dezinfectanți pentru tot personalul. Atât suprafețele din birouri, cât și mașinile angajaților care se ocupă cu logistica sunt dezinfectate zilnic.

A fost determinată natura și nivelul de expunere pentru activitățile susceptibile să prezinte risc de expunere, luându-se măsuri de limitare a expunerii în acele cazuri și conturând un plan de măsuri de urgență care ar urma să fie pus în aplicare dacă vor exista suspiciuni de prezență a noului coronavirus în cadrul echipelor noastre.

Amigo & Intercost a înțeles corect dificultatea situației provocată de pandemia COVID-19 și, mai ales în contextul desfășurării continue a activității sale de distribuție pentru asigurarea aprovizionării optime a comunității în această perioadă critică, a implementat și respectă atât măsurile transmise de autorități, cât și propriile reguli de prevenție pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Suntem alături de instituțiile statului în misiunea dificilă asociată acestei perioade, urmând întru totul indicațiile acestora și acționând responsabil în două direcții: 1. – asigurarea siguranței și sănătății angajaților proprii și a cetățenilor cu care venim în contact; 2. – susținerea fluxului economic național.